Partners

Vragen? 0900-24 07 365 (normaal tarief)

Zij helpen ons versnellen

Deze partners helpen ons in onze missie om binnen 10 jaar alle woningen van Nederland en Vlaanderen te isoleren. We zijn echter altijd op zoek naar nieuwe partners die ons helpen dit te versnellen. Hoe? Daar gaan we graag samen met u over in overleg.

Milieu Centraal

 

Milieu Centraal is onze contentpartner in het verduurzamen van de Nederlandse woningvoorraad

Stichting DOEN

“Wij ondersteunen initiatieven van ondernemers met baanbrekende ideeën. Nederland Isoleert is met haar streven naar het versneld verduurzamen van de Nederlandse woningvoorraad zo een voorbeeld. Ze laat zien dat met een relatief makkelijke oplossing (spouwmuurisolatie) een grote energiebesparing gehaald kan worden.”

Jeffrey Prins, programmamanager Duurzame Energie Stichting DOEN

Bond Beter Leefmilieu

“Nederland Isoleert is één van de grootste gecertificeerde isolatiebedrijven van de Benelux. Vanwege de scherpe prijs en hun focus op kwaliteit en duurzaamheid kiezen wij voor NEderland Isoleert als onze partner om Nederlandse woningen te verduurzamen.”

Danny Jacobs, directeur Bond Beter Leefmilieu

Knauf Insulation

“Nederland Isoleert is een van de grootste erkende verwerkers van ons unieke glaswol product Supafil in Nederland. Wij delen en steunen hun doelstelling om versneld alle huizen in Nederland te isoleren.”

Jeroen Verweij, Managing Director Netherlands, Knauf Insulation