Ons verhaal

Al ruim 9 jaar en meer dan 50.000 geïsoleerde woningen

In heel Nederland worden steeds meer woningen stap voor stap verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Het voordeel van isoleren is dat u direct geld bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor subsidie, waardoor u tot 30% van de investering terug kunt krijgen. En uw woningwaarde stijgt ook nog eens dankzij isolatie!

Sinds onze oprichting in 2012 isoleerden we al meer dan 50.000 woningen. En dat aantal groeit iedere dag. Wij willen met isolatie bijdragen aan een duurzame wereld van morgen, waarin we slimmer omgaan met energie en minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

Onze missie: versneld naar een duurzaam Nederland

Om een grote bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving, zetten we onder andere in op isolatiecollectieven. En werken we intensief samen met diverse partners, zoals Essent en Milieu Centraal. Want samen gaat de verduurzaming een stuk sneller. Heel Nederland bewust maken van de voordelen van isolatie, daar krijgen wij nu energie van!

Over Nederland Isoleert
Over ons | Nederland Isoleert

Een fantastische klantervaring

Bij al onze isolatiewerkzaamheden garanderen wij vakwerk voor een eerlijke prijs. Daarom gebruiken we alleen de beste isolatiematerialen en zijn al onze monteur vakkundig en ervaren. Onze klanten geven ons niet voor niets een uitstekende beoordeling en daar zijn wij trots op! 

Efficiënte isolatiecollectieven

Onze efficiënte aanpak werkt beter voor u, voor onszelf én voor het milieu. Met onze isolatiecollectieven isoleren we steeds zoveel mogelijk huizen in dezelfde buurt. Dat bespaart onze monteurs veel tijd en heel wat autoritten dwars door Nederland. Daardoor isoleert u uw huis bij ons tot wel 25% voordeliger. Dat is nog eens besparen!

Over Nederland Isoleert

Ook direct besparen met goede woningisolatie?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. 

Maak nu een afspraak
ma t/m vr (09:00 - 18:00)

Ook direct besparen met goede woningisolatie?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. 

Maak nu een afspraak
ma t/m vr (09:00 - 18:00)