Nederland Isoleert start samenwerking met Essent

Vragen? 0900-24 07 365 (normaal tarief)

Nederland Isoleert is een samenwerking aangegaan met Essent. De ambitie van Nederland Isoleert om versneld de woningvoorraad in Nederland en België te verduurzamen sluit perfect aan op de ambitie van Essent. Isolatie is bij veel mensen in Nederland nog geen aandachtspunt en dat wil Nederland Isoleert graag veranderen. De samenwerking met Essent is hier dan ook een mooie kans voor. Zij willen namelijk koploper worden op het gebied van betaalbare en slimme producten en diensten die bijdragen aan verduurzaming en energiebesparing.

De komende jaren zal Essent zich richten op het isoleren van woningen in Nederland én België. Isoleren is natuurlijk een goede duurzame stap. Een goed geïsoleerde woning betekent een flinke energiebesparing. Dat is goed voor het milieu en betekent een lagere energierekening.

Raoul Kiksen, directeur en oprichter van Nederland Isoleert: ‘Wij organiseren isolatiecollectieven in heel het land, maar werken ook samen met verschillende partners. Deze partnerschappen maken ons sterker en helpen ons om meer mensen bewust te maken van de voordelen van huisisolatie. Toen we begonnen met het verkennen van een intensieve samenwerking met Essent herkenden we direct een sterke gezamenlijke ambitie. Beiden willen we een leidende rol vervullen in verduurzaming en het besparen van energie. De samenwerking tussen Nederland Isoleert en Essent geeft ons de sterkst mogelijke impuls aan het versnellen van de verduurzaming van de woningvoorraad in Nederland en België.’