PIF thermische Isolatiefolie

PIF thermisch isolatiefolie

Deze innovatieve en hoogwaardige isolatiefolie zorgt voor minder warmteverlies doordat de folie wordt afgewisseld met luchtkussens. De folie zorgt voor het terugkaatsen van de warmte, terwijl de luchtkussens tussen de lagen isolatiefolie zorgen voor een geleidelijke afname van de temperatuur per laag. De combinatie van luchtstroming en straling resulteert in een lager verlies van warmte.

Benieuwd of dit product geschikt is voor uw woning? Onze expert kan het u vertellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Over dit product

Door de innovatie samenstelling van dit product heeft het een hoge isolatiewaarde en is het zeer duurzaam. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het isoleren van vloeren.

  • Milieuvriendelijk (bestaat voor 98% uit polyethyleen)
  • Minimale levensduur van 70 jaar
  • Zeer sterk materiaal
  • Kruipruimte blijft toegankelijk
  • Hoge isolatiewaarde

 

PIF vloerisolatiePIF thermische IsolatiefoliePIF vloerisolatie

 

Garantie en certificering


Bij isolatie met PIF thermische isolatiefolie krijgt u 10 jaar garantie op alle producteigenschappen en heeft u de gehele levensduur van uw woning een gegarandeerde isolatiewaarde. Het aanbrengen van de isolatie door Nederland Isoleert wordt altijd gedaan door ervaren en gediplomeerde medewerkers. Wij werken gegarandeerd volgens de wettelijke richtlijnen en processen van Insula en onze producten voor vloerisolatie voldoen altijd aan de KOMO en ISSO-richtlijnen.

Insula keurmerk        komo        isso