Plixxent HR ++ isolatieschuim

voor dakisolatie

Plixxent HR ++ isolatieschuim

Plixxent HR ++ isolatieschuim bestaat uit polyurethaan, dat door zijn gesloten celstructuur zowel isolerende als ook vochtwerende eigenschappen heeft. Hierdoor is dit isolatiemateriaal uitermate geschikt om uw dak te isoleren. Het schuim wordt als laag tegen het dakbeschot geblazen, waarbij ook houten balken worden meegenomen.

Benieuwd of dit product geschikt is voor uw woning? Onze expert kan het u vertellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Over dit product

Dit isolatieschuim heeft niet alleen een zeer hoge isolatiewaarde en vochtwerende eigenschappen, maar is ook milieuvriendelijk en pakt zeer effectief een van de grootste energieverspillers in huis aan.

  • CFK vrij
  • Gesloten celstructuur, daarmee sterk isolerende werking
  • Vochtwerende eigenschappen
  • Waterafstotend en voorkomt schimmelvorming

 

 

Garantie en certificering


Bij isolatie met Plixxent HR ++ isolatieschuim krijgt u 10 jaar garantie op alle producteigenschappen en heeft u de gehele levensduur van uw woning een gegarandeerde isolatiewaarde. Het aanbrengen van de isolatie door Nederland Isoleert wordt altijd gedaan door ervaren en gediplomeerde medewerkers. Wij werken gegarandeerd volgens de wettelijke richtlijnen en processen van Insula en onze producten voor dakisolatie voldoen altijd aan de KOMO en ISSO-richtlijnen.

Insula keurmerk        komo        isso