PIF thermische Isolatiefolie

voor dakisolatie

PIF thermisch isolatiefolie article

PIF thermische isolatiefolie is een innovatief en hoogwaardig product. De lagen folie worden afgewisseld met luchtkussens. De folie zorgt voor de terugkaatsing van de warmte. De luchtkussens tussen de lagen isolatiefolie zorgen voor een geleidelijke afname van de temperatuur per laag. Dit resulteert in een lager verlies van warmte door luchtstroming en straling. Wij bevestigen het product direct op de houten balken van het dak. Desgewenst kan dakisolatie ook met afwerking worden afgeleverd.

Benieuwd of dit product geschikt is voor uw woning? Onze expert kan het u vertellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak nu een afspraak

Over dit product

Door de innovatie samenstelling van dit product heeft het een hoge isolatiewaarde en is het zeer duurzaam. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het isoleren van daken.

  • Milieuvriendelijk (bestaat voor 98% uit polyethyleen)
  • Minimale levensduur van 70 jaar
  • Zeer sterk materiaal
  • Hoge isolatiewaarde

 

 

Garantie en certificering


Bij isolatie met PIF thermische isolatiefolie krijgt u 10 jaar garantie op alle producteigenschappen en heeft u de gehele levensduur van uw woning een gegarandeerde isolatiewaarde. Het aanbrengen van de isolatie door Nederland Isoleert wordt altijd gedaan door ervaren en gediplomeerde medewerkers. Wij werken gegarandeerd volgens de wettelijke richtlijnen en processen van Insula en onze producten voor dakisolatie voldoen altijd aan de KOMO en ISSO-richtlijnen.

Insula keurmerk        komo        isso